Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ: Στο στόχαστρο και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης…


Σφοδρή φραστική επίθεση κατά του ισλαμιστή δημάρχου της Άγκυρας Μελίχ Γκιοτσέκ, εξαπέλυσε η Αμερικανίδα σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Σούζαν Ράις, με αφορμή σχόλιο του δημάρχου στο Twitter, σχετικά με το Ισραήλ και την σύγκρουση στη Γάζα.

Μιλώντας στην Ουάσινγκτον, η Ράις, επανέλαβε και πάλι πως οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν απόλυτα το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί και κατηγόρησε τη Χαμάς, ότι αυτή ξεκίνησε τον πόλεμο.

«Και σήμερα βλέπουμε αντισημιτική διάθεση σε όλον τον κόσμο και στην Ευρώπη. Είναι άλλο πράγμα να διαδηλώνεις λέγοντας σταματήστε τον πόλεμο και άλλο να λες θάνατος στους Εβραίους.Το δεύτερο είναι εξοργιστικό. Και είναι επικίνδυνο όταν ο δήμαρχος μιας μεγάλης πόλης βγαίνει στο Twitter και κάνει συγκρίσεις με τον Χίτλερ και κηρύσσει την εχθρότητα προς το Ισραήλ και αποκαλεί την πρεσβεία και το προξενείο ‘ιδρύματα των απεχθών δολοφόνων’. Η δήλωση αυτή μόνο μίσος εκφράζει και δεν πρέπει να επαναληφθεί», είπε η Ράις.

Ο δήμαρχος της Άγκυρας, φανατικός ισλαμιστής και στενός φίλος του Ερντογάν, είχε υποστηρίξει τις αντιεβραϊκές διαδηλώσεις στην Τουρκία κατά της ισραηλινής πρεσβείας στην Άγκυρα και είχε δηλώσει:

«Δεν θέλουμε τους αντιπροσώπους των δολοφόνων στην Τουρκία». Το Ισραήλ έχει αποσύρει το σύνολο, σχεδόν, των διπλωματικών του υπαλλήλων από την Τουρκία, μετά τις τουρκικές επιθέσεις κατά της πρεσβείας του στην Άγκυρα και του προξενείου του στην Κωνσταντινούπολη, στις 18 Ιούλιου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου