Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Άνοδος της στερλίνας έναντι του δολαρίου


Άνοδο έναντι του δολαρίου σημείωσε νωρίτερα η στερλίνα, παραμένοντας εντός του εύρους των 1,23-12,6 δολαρίων όπου κινείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τους επενδυτές να αναμένουν νέα στοιχεία για το πώς η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η λίρα βρήκε στήριξη στα στοιχεία που έδειξαν ότι η πιστωτική επέκταση στη Βρετανία ενισχύθηκε τον περασμένο μήνα με τον ταχύτερο ετήσιο ρυθμό των τελευταίων 11 ετών, με τις εγκρίσεις στεγαστικών δανείων να είναι περισσότερες των αναμενόμενων, ενισχύοντας την εικόνα της ανθεκτικής καταναλωτικής ζήτησης μετά την ψήφο του Ιουνίου υπέρ του Brexit.

Έναντι του ευρώ, η στερλίνα ενισχύθηκε κατά 0,7% για να υποχωρήσει στη συνέχεια και πάλι κάτω από τις 85 πένες. Η στερλίνα καταγράφει απώλειες περίπου 10% έναντι του ευρώ συγκριτικά με την ισοτιμία της πριν από το δημοψήφισμα στη Βρετανία. Από τις αρχές του Νοεμβρίου έχει ενισχυθεί κατά 5%, καθώς το ευρώ έχει υποχωρήσει εν μέσω αβεβαιότητας για το ιταλικό δημοψήφισμα την Κυριακή και τις γαλλικές και γερμανικές εκλογές τον επόμενο χρόνο. Έναντι του δολαρίου, η στερλίνα ενισχύθηκε νωρίτερα κατά 0,4% στο 1,2458 δολάριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου