Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Όλγα Γεροβασίλη: «Έχουμε δεσμευτεί για αξιοκρατικό σύστημα επιλογής προϊσταμένων»


«Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να διαμορφώσει διαφανές, αξιοκρατικό και λειτουργικό σύστημα επιλογής προϊσταμένων, με σαφή κριτήρια επιλογής και με στόχο την ανάδειξη των καταλληλότερων», δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συζήτηση στη Βουλή τροπολογίας που εισάγει τροποποιήσεις στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.

Η υπουργός είπε ότι στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκδοση των προκηρύξεων για τις θέσεις των γενικών διευθυντών και σήμερα, με την τροπολογία, γίνονται ρυθμιστικές παρεμβάσεις με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας, την αποσαφήνιση των κριτηρίων επιλογής και τη διεύρυνση του αριθμού των υποψηφίων που μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις.

Όπως ειδικότερα ανέφερε, οι ρυθμίσεις διευρύνουν τις δυνατότητες για μοριοδότηση της επιμόρφωσης υπαλλήλων από πιστοποιημένους φορείς, εξορθολογίζουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη μοριοδότηση άσκησης καθηκόντων ευθύνης κατά την επιλογή προϊσταμένων και ξεκαθαρίζουν ότι απαιτείται πραγματική άσκηση καθηκόντων ευθύνης στις θέσεις προς πλήρωση.

Η Όλγα Γεροβασίλη εξήγησε ακόμη ότι με την τροπολογία, σε περίπτωση κένωσης θέσης προϊσταμένου στη διάρκεια του πρώτου έτους της θητείας, δεν προκηρύσσεται εκ νέου αυτή η θέση, αλλά θα τοποθετείται για το υπόλοιπο της θητείας ο επόμενος στην κατάταξη στον πίνακα, που έχει ήδη γίνει από την επιλογή από την αρμόδια Επιτροπή. Στόχος αυτής της πρόνοιας είναι, όπως εξήγησε, η οικονομία χρόνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου