Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Οι αρχές της Βραζιλίας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε 95 διεφθαρμένους αστυνομικούς


Οι αρχές της Βραζιλίας εξέδωσαν σήμερα εντάλματα σύλληψης σε βάρος 95 αστυνομικών στην Πολιτεία Ρίου ντε Ζανέιρου, καθώς τους βαρύνουν υποψίες ότι πούλαγαν όπλα σε μέλη συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά και ειδοποιούσαν για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εναντίον τους, στην πιο εκτεταμένη πρωτοβουλία αυτού του είδους για την καταπολέμηση της διαφθοράς στα σώματα ασφαλείας. 

Εκδόθηκαν επίσης άλλα 90 εντάλματα σύλληψης σε βάρος υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών, ανέφεραν η αστυνομία και η εισαγγελία της Πολιτείας. Ως το μεσημέρι, περίπου 50 από τα πρόσωπα αυτά συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι μισοί ανήκαν στις τάξεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι εισαγγελείς εξήγησαν ότι η κίνηση αυτή στοχοθετεί εκείνους τους αστυνομικούς οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με ισχυρές συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά και πρακτικά ελέγχουν ολόκληρες περιοχές της μητροπολιτικής περιοχής του Ρίου ντε Ζανέιρου.

Οι αστυνομικοί φέρονται να πούλησαν ισχυρά τουφέκια σε αφεντικά συμμοριών και να τα ειδοποιούσαν για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στις φαβέλες, τις υποβαθμισμένες συνοικίες, με αντάλλαγμα δωροδοκίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου