Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ρώσος προεδρικός σύμβουλος για S-400: «Το συμβόλαιο με την Τουρκία έχει οριστικοποιηθεί, απομένει το χρηματοδοτικό»


Το συμβόλαιο της Ρωσίας με την Τουρκία για την παράδοση συστημάτων S-400 οριστικοποιήθηκε και συμφωνήθηκε και το μόνο που μένει για την οριστική διευθέτησή του είναι το χρηματοδοτικό. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσος προεδρικός σύμβουλος για θέματα στρατιωτικής και τεχνολογική συνεργασίας Vladimir Kozhin.

«Το συμβόλαιο συμφωνήθηκε και όλοι οι όροι έχουν αποσαφηνιστεί, αλλά το μόνο που απομένει για την υπογραφή του είναι η χρηματοδότηση καθώς τα κεφάλαια δεν έχουν εξευρεθεί ακόμη», είπε πιο συγκεκριμένα ο Kozhin, κατά τη διάρκεια της 8ης διεθνούς έκθεσης ναυτικής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Το ίδιο επανέλαβε και ο Viktor Kladov της Rostec ο οποίος πρόσθεσε πως οι δύο χώρες έχουν συμφωνήσει σε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά πρόσθεσε πως τα συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί ακόμη καθώς υπάρχουν άλλα θέματα που απομένουν.


«Υπάρχουν εμπορικά ζητήματα, χρηματοδοτικά και πολιτικά» είπε πιο συγκεκριμένα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου