Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η Άγκυρα βομβάρδισε τους Κούρδους στη Συρία - Εισβάλλει στην Αφρίν - Το YPG ζήτησε βοήθεια από Ρωσία!


Ώρες μένουν πριν την εκδήλωση της μεγάλης τουρκικής επίθεσης στην Αφρίν όπου τον έλεγχο έχουν οι Κουρδικές δυνάμεις του YPG, με τους Κουρδους να ζητούν την βοήθεια της Ρωσίας για να αναχαιτιστεί η τουρκική επίθεση!

Οι Τούρκοι έδειξαν τις προθέσεις τους από εχθές το βράδυ όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε σχετικά, βομβαρδίζοντας στόχους στην περιοχή από τις 22:30 όπως επιβεβαίωσε και ο ηγέτης του PYD (η πολιτική συνιστώσα του YPG)  Saleh Muslim,

Όπως είπε ο Κούρδος πολιτικός ο οποίος βρισκόταν στη Μόσχα την ώρα της επίθεσης "οι τουρκικές δυνάμεις βομβάρδισαν στόχους του YPG τη νύκτα στις 22:30. Ζητήσαμε την βοήθεια της Ρωσίας για να αντιμετωπιστεί η επικείμενη επίθεση".

Τα ίδια ανέφερε και η Asiyah Abdullah δεύτερη τη τάξη πρόεδρος του PYD: «Η Αφρίν βομβαρδίστηκε από τις τουρκικές δυνάμεις και η Ρωσία πρέπει να στείλει στρατεύματα και να συνεργαστεί μαζί μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση».

Οι αναφορές για την συγκέντρωση δυνάμεων εκ μέρους του τουρκικού Στρατού πληθαίνουν διαρκώς καθώς άρματα μάχης Leopard 2A4 έχουν εντοπιστεί να είναι έτοιμα να περάσουν στην βορειοδυτική Συρία από την επαρχία Χατάι, ενώ Τούρκοι στρατιώτες έχουν εντοπιστεί να βρίσκονται κοντά στην πόλη, με το τοπικό κουρδικό στοιχείο να κάνει λόγο για πόλεμο της Τουρκίας κατά των Κούρδων.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η οργάνωση Jaish al Thuwwar η οποία αποτελείται από Άραβες έχει αποσύρει τις δυνάμεις της από την επαρχία της Αφρίν (ή Εφρίν) και όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να κηρύξουν ολοκληρωτικό πόλεμο πλέον στους Κούρδους.
Την ίδια ώρα Αμερικανοί περιπολούν μεταξύ των κουρδικών δυνάμεων και των τουρκικών με εμφανή τα χαρακτηριστικά τους προκειμένου να αποτρέψουν την επιδείνωση της κατάστασης αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η παρουσία τους θα μπορέσει να αποτρέψει την τουρκική επίθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου